Nieuwbouw & Renovatie

Eindafwerking

Graag zijn wij aanspreekbaar voor de volledige eindafwerking van nieuwbouw – en renovatieprojecten.

Zowel binnenmuren als buitengevels worden grondig geïnspecteerd en voorbereid, rekening houdend met de ondergrond en uitsluitend afgewerkt met hoog kwalitatieve verven volgens een verfsysteem op maat.

Restauratie van houtwerk en pleisterwerk

Het restaureren van houtwerk en pleisterwerk is een vak apart. We beschikken over de nodige expertise en materiaalkennis om verschillende restauratiewerkzaamheden uit te voeren volgens de regels van de kunst. Na grondige inspectie zorgen we voor de juiste voorbereiding en afwerking van uw hout of pleisterwerk.

Uitvlakken van wanden

Wanden die niet perfect vlak zijn, kunnen het eindresultaat van uw project ernstig beïnvloeden. Daarom zorgen we er bij Roelants & Roelants voor dat we uw wanden eerst uitvlakken, voordat we beginnen met het aanbrengen van de afwerklagen. Op die manier zorgen we voor een perfect vlakke ondergrond, wat resulteert in een strak en perfect afgewerkt eindresultaat.

Kwalitatieve verven en verfsystemen

Wij werken enkel met hoog kwalitatieve verven en verfsystemen die volledig afgestemd zijn op uw project en de ondergrond. Zo bent u verzekerd van een duurzaam en mooi eindresultaat waar u nog jarenlang van kunt genieten. Onze schilders zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends op het gebied van schilderen en passen deze kennis toe op uw project.

Enkele realisaties

Meer info nodig?

Contacteer ons voor meer details hoe we uw project op maat tot een goed einde krijgen