Diensten

Algemene diensten

Als gediplomeerde schilders proberen wij een zo breed mogelijke waaier aan diensten en technieken aan te bieden voor zowel interieur als exterieur, inclusief renovatie en nieuwbouw. Als ervaren vakmannen zorgen wij ervoor dat uw huis, kantoor of ander project er perfect uitziet door het gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen.

Of u nu uw interieur een frisse uitstraling wilt geven of uw gevel opnieuw wilt laten schilderen, wij staan altijd klaar om u te helpen. Het gebruik van de meest kwalitatieve producten staat hierin centraal.

Binnen schilderwerk

Bij binnen schilderwerk kunt u denken aan het schilderen van muren, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Daarnaast is het gebruik van decoratieve technieken in het interieur niet meer weg te denken. Hierbij hebben we het natuurlijk over stucco’s, Mortex, kalkverven, microcement,… Wij kunnen u bijstaan in het selecteren van de juiste kleuren en materialen om de gewenste uitstraling te bereiken.

Buiten schilderwerk

Voor het buitenschilderwerk zorgen wij ervoor dat uw gevel, kozijnen, deuren, dakgoten en andere buitenoppervlakken in topconditie blijven. Wij houden rekening met de omgevingsfactoren zoals weersinvloeden en locatie om het juiste verfsysteem toe te passen. Door onze zorgvuldige afwerking blijft uw pand niet alleen beschermd, maar blijft het ook langer in goede staat. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden bekend waaronder: kalei en silicaatverf voor gevels en aangepaste beits, lak of vernis voor het buitenschrijnwerk.

Renovatie

Als u uw woning of kantoor wilt renoveren, zijn wij graag aanspreekbaar voor de volledige eindafwerking van grote of kleine werken.  Bij het renoveren dient er doorgaans meer aandacht besteed te worden aan het schilderklaar maken van het oppervlak. Naast de wanden en plafonds, inspecteren wij het houtwerk grondig en zal het worden gerestaureerd of vervangen. Zo krijgt uw project weer een frisse uitstraling en ziet het er weer als nieuw uit.

Nieuwbouw

Bij nieuwbouwprojecten zijn wij eveneens aanspreekbaar voor het schilderen en decoreren van alle binnen- en buitenoppervlakken. Doorgaans ligt de tijdsdruk bij nieuwbouw hoger aangezien de verschillende vakmannen niet altijd op elkaar zijn afgestemd en de deadline van de opdrachtgever toch dienen te respecteren. Hierdoor is het voor de eindafwerker en gebruiker belangrijk om een goede communicatie en planning te hanteren doorheen de werken.

Kortom, als u op zoek bent naar ervaren en betrouwbare schilders voor zowel interieur- als exterieurprojecten, renovaties en nieuwbouw, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op om uw project te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Wit voor het milieu en uw portemonnee.

We worden meer en meer geconfronteerd met de toenemende warmte in de steden. Met de klimaatverandering en de aanhoudende verstedelijking zal dit alleen nog toenemen.

Er zijn dus voldoende redenen om meerdere manieren te zoeken om ons te verkoelen. De systematische vervanging van donkere oppervlakken door witte kan de temperatuur van uw gebouw met 5-10 graden Celsius of meer verlagen. Zo kan u gemiddeld 20-40% besparen op uw airco kosten.

Op deze manier willen we bij R&R ook ons steentje bijdragen aan een beter klimaat.

Door gevels en platte daken wit te schilderen met een elastische, reflecterende en isolerende coating zal dit ervoor zorgen dat het grootste deel (85-92%) van de warmte niet meer geabsorbeerd kan worden door het dak en/of gebouw. Wat vervolgens zorgt voor een koelere omgeving zowel binnen als buitenshuis.

Onze diensten

Meer info nodig?

Contacteer ons voor meer details hoe we uw project op maat tot een goed einde krijgen