Exterieur

Exterieur

Jaar na jaar worden façades en gevels blootgesteld aan de negatieve invloed van omgevingsfactoren.

Zo hebben niet alleen weer en wind een invloed op de gevel van je gebouw of woning, ook de uitstoot van het verkeer en de industrie leiden tot aantasting en vervuiling.

Om je gevel hier tegen te beschermen kan je op onze jarenlange expertise rekenen. Na grondige inspectie van de ondergrond en bijkomende factoren stellen we een analyse op voor het correcte verfsysteem.

Gevelschilderwerken: Bescherming tegen de elementen

Als schildersbedrijf weten we als geen ander dat gevels blootgesteld worden aan verschillende weersomstandigheden en invloeden van buitenaf. Dit kan leiden tot vervuiling en aantasting van de gevels. Daarom bieden wij schilderwerken voor buiten aan om de gevels van uw gebouw of woning te beschermen.

Analyse van de ondergrond en omgevingsfactoren

Voordat we aan de slag gaan met het schilderen van uw gevel, voeren we een grondige inspectie uit van de ondergrond en de omgevingsfactoren. Zo kunnen we de juiste verf en verfsystemen kiezen om de gevel te beschermen tegen weersinvloeden, uitstoot van verkeer en industrie en andere negatieve invloeden van buitenaf.

Kaleien van gevels: een duurzame en esthetische oplossing

Naast schilderwerken bieden we ook de mogelijkheid om uw gevel te kaleien. Kaleien is een oude techniek waarbij een dunne kalkpleister op de gevel wordt aangebracht, wat zorgt voor een authentieke en rustieke uitstraling. Bovendien heeft kaleien ook een beschermende functie voor de gevel. Door de kalklaag wordt de gevel waterdicht en krijgt vuil en mos minder kans om zich te hechten. Dit maakt kaleien niet alleen een duurzame, maar ook esthetische oplossing voor uw gevelproblemen.

Enkele realisaties

Meer info nodig?

Contacteer ons voor meer details hoe we uw project op maat tot een goed einde krijgen