Microtopping

Microtopping: de duurzame oplossing voor een eigenzinnig interieur

Microtopping is ondertussen een vaste waarde op het gebied van decoratieve afwerking. Het is een mortel die naar wens kan worden aangekleurd en aangebracht in verschillende dunne lagen. Het kan over bestaande of nieuwe oppervlakken, zoals vloeren, wanden, trappen, aanrechten, tafels of andere objecten geplaatst worden. Bij het vakkundig plaatsen van dit product kan men allerlei unieke resultaten bekomen doormiddel van bepaalde applicatietechnieken.

De voordelen van microtopping

Microtopping is niet alleen een streling voor het oog, het heeft ook vele praktische voordelen. Zo is het bijvoorbeeld zeer duurzaam en slijtvast, waardoor het jarenlang mooi blijft. Daarnaast is het waterdicht en gemakkelijk te onderhouden, wat het zeer geschikt maakt voor toepassing in badkamers en keukens. Ook buitenshuis toont microtopping zich een vaste waarde in het bekleden van allerlei oppervlakken.

Bovendien kan microtopping over vrijwel elk vast oppervlak worden aangebracht, zonder dat het nodig is om de bestaande structuur of ondergrond te verwijderen. Hierdoor kunnen er veel breek en sloopkosten vermeden worden.

Toepassingsmogelijkheden van microtopping

De mogelijkheden van microtopping zijn eindeloos. Zo kan het gebruikt worden voor het renoveren van oude vloeren, het bekleden van muren of het creëren van een bureau of aanrechtblad. Ook op trappen, meubels en zelfs in de badkamer/douchecel is microtopping een prachtige en duurzame oplossing. Door de ontelbare kleurmogelijkheden kan de look volledig naar wens worden aangepast.

Roelants & Roelants: specialist in microtopping

Roelants & Roelants heeft ruime ervaring met het aanbrengen van microtopping en is daarmee dé specialist op dit gebied. Onze vakmensen zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technieken en werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Wij bieden maatwerkoplossingen voor particuliere en zakelijke klanten, waarbij we samen met de klant kijken naar de gewenste uitstraling en toepassingsmogelijkheden.

Enkele realisaties

Meer info nodig?

Contacteer ons voor meer details hoe we uw project op maat tot een goed einde krijgen